home Meny close
menu Meny

Stol, Tripp Trapp®, Stokke®, Grønn

Varekode: 100113
Stokke® Tripp Trapp® stol - en moderne klassiker.
kr 1 549,-
  • Fri frakt over 1000,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Tripp Trapp®-stolen, som ble skapt i 1972 av designeren Peter Opsvik, er stadig like suveren. I 1972 var revolusjonen et faktum. På den tiden var det ingen som hadde sett noe tilsvarende som Tripp Trapp®, og mer enn 40 år senere er den fortsatt unik: den eneste barnestolen som kan følge deg fra spedbarn til voksen, og som er like trygg og komfortabel hele veien.

Tripp Trapp® tilpasses barnets størrelse, og sikrer at han eller hun alltid sitter i perfekt høyde for å spise, leke og samhandle, med god støtte for føttene, uansett alder.

Men det er noen ting det er viktig å huske på. Stokke® anbefaler å begrense bruken av hvilken som helst barnestol når barnet er veldig lite. Ja, til og med den ergonomisk utformede Tripp Trapp®. Senere kan barnet selvfølgelig bestemme når det vil sitte og når det vil rusle rundt, men i den første tiden av et barns liv må foreldrene være klar over at før et spedbarn kan sitte uten støtte – vanligvis mellom 6 og 9-månedersalderen – er det bedre at det kan ligge og leke på et rent gulv, en lekematte eller også i en lekegrind.

Mål: H: 78 x B: 46 x D: 49
Tilbehør: Newborn set, baby set, Seler, table top, puter og forlengerskinner.

Tilleggsinformasjon

Bestillingsvare Ikke tilgjengelig
Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Stol, Tripp Trapp®, Stokke®, Grønn

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.