home Meny close
menu Meny

Stol, Tripp Trapp® Stokke, Soft Pink

Varekode: 100128

Stokke® Tripp Trapp® stol - en moderne klassiker.

kr 1 699,-

Tilgjenglighet: 1-4 på lager

Legg til mine favoritter
  • Fri frakt over 1000,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Tripp Trapp®-stolen, som ble skapt i 1972 av designeren Peter Opsvik, er stadig like suveren. I 1972 var revolusjonen et faktum. På den tiden var det ingen som hadde sett noe tilsvarende som Tripp Trapp®, og mer enn 40 år senere er den fortsatt unik: den eneste barnestolen som kan følge deg fra spedbarn til voksen, og som er like trygg og komfortabel hele veien.

Tripp Trapp® tilpasses barnets størrelse, og sikrer at han eller hun alltid sitter i perfekt høyde for å spise, leke og samhandle, med god støtte for føttene, uansett alder.

Men det er noen ting det er viktig å huske på. Stokke® anbefaler å begrense bruken av hvilken som helst barnestol når barnet er veldig lite. Ja, til og med den ergonomisk utformede Tripp Trapp®. Senere kan barnet selvfølgelig bestemme når det vil sitte og når det vil rusle rundt, men i den første tiden av et barns liv må foreldrene være klar over at før et spedbarn kan sitte uten støtte – vanligvis mellom 6 og 9-månedersalderen – er det bedre at det kan ligge og leke på et rent gulv, en lekematte eller også i en lekegrind.

Mål: H: 78 x B: 46 x D: 49
Tilbehør: Newborn set, baby set, Seler, table top, puter og forlengerskinner.

Tilleggsinformasjon

Bestillingsvare Nei
Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Stol, Tripp Trapp® Stokke, Soft Pink

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.