home Meny close
menu Meny

Dunpose, Urban, Voksi, Brun/Sort

Varekode: 3132600-15
TESTVINNER! Høy score på det meste! Voksi ® Urban får klart høyest score blant de seks vinterposene SIFO testet for Foreldre & Barn. Denne posen briljerer på de fleste testmomentene, deriblant vannavstøtende evne, varmeisolasjon, brannsikkerhet og endring etter vask.
kr 2 299,-

Tilgjenglighet: 1-4 på lager

  • Fri frakt over 1000,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

BEST I TEST!
Voksi ® Urban er en Voksipose ® i dun og ull. Moderne fargekombinasjoner som vekker oppmerksomhet, kombineres med varmende dun og ull materialer som puster. Voksi ® Urban ble BEST I TEST i 2011!

Les mer om testen her

Underdelen er i 100% ull
Overdelen i 90% dun og 10% fjær og underdelen i 100% ull, gjør Voksi ® Urban til en slitesterk pose som holder ditt barn varmt og tørt.

Leveres med forlengerdel
Voksi ® Urban to overdeler, en kortere og en lengre, som gjør at posen kan brukes til barn mellom 0 og ca 6 år. Det er også mulig å ta bort overdelen å bruke posen som et leketeppe. Nederst på posen er det en glidelås som kan åpnes for å lufte føttene.

Antiskli
Bak på vognposen er det tre antisklimatter som hindrer vognposen å skli i vognen. Vognposen leveres også med en pingvinpute, som er avtagbar og kan vaskes.

Tilleggsinformasjon

Bestillingsvare Nei
Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Dunpose, Urban, Voksi, Brun/Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.