home Meny close
menu Meny
37% rabatt

Bilstol, Aton 4 inkl. base, Cybex, Happy Black

Varekode: 516104002

Cybex Aton 4 er den fjerde generasjonen av det vellykkede barnesetet.

kr

Vanlig pris 3 798,-

Special Price 2 399,-

  • Fri frakt over 1000,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Cybex Aton 4 er den fjerde generasjonen av det vellykkede barnesetet.

Med Aton 4 har man nok en gang satt fokus på sikkerhet, og derfor utstyrt stolen med en hodestøtte som er justerbar i hele 8 innstillinger. Den har også en belteguide og et forbedret sidekollisjonssystem. Stolen har også nye komforfuksjoner som en enorm XXL kalesje. En ny funskjon gir en ideell sittevinkel og sørger for at små babyer ligger med hode, halsen og brystet perfekt justert. Riskioen for kvelning ved at hode faller forover er dermed betydelig redusert. Utenfor bilen blir Aton enkelt en del av Cybex Travel System. Stolen er veldig enkel å montere på både Cybex' barnevogner og andre barnevognmodeller via en Maxi-Cosi adapter og Cybex Adapter Kit Aton. Aton kan monteres med bilbelte eller med en av Cybex Aton 2-fix base.

- Uttagbart seteinnlegg for en lie-flat position

- 8-posisjon høydejusterbar nakkestøtte med integrerte sele guider, høyden på selen justeres automatisk avhengig av høyden på hodestøtten. Y-sele systemet har vist seg å være en svært effektiv og komfortabel sikkerhetsløsning spesielt for svært små babyer.

- Lineær sidekollisjons beskyttelse (L.S.P. System), i tilfelle kollisjon tar sidevernet imot og leder bort støtet. 

- Integrert XXL sammenleggbar kalesje med UVP50 + solbeskyttelse, beskytter mot sol og sterk ving og er justerbar i 4 posisjoner. 

- Integrert justering av setehøyde, tillater en liggestilling der faren for at hode kastes fremover er redusert. SItteputen kan også brukes til å heve høyden på bekkenet.

- Oppfyller de nye ECE R-44/04 vedlegg.

- Trekk/overtrekk med gode pusteegenskaper. Kan vaskes på 30 grader. 

Mål(Lengde/Bredde/Høyde): 640 x 430 x 390-560 mm
Vekt: 4,8 kg.

Utviklet og designet i Tyskland

 

Aton 2-fix base

Sikker og enkel installasjon for høy komfort. Babybilstolen klikkes direkte på basen, hvilket gjør fastspendingsprosessen av babybilstolen til en lek.

Sikker og enkel installasjon for høy komfort. Babybilstolen klikkes direkte på basen, hvilket gjør fastspendingsprosessen av babybilstolen til en lek.

Den selemonterte Aton Base er fastgjort til bilen ved hjelp av en hurtig selespende-anordning. Det høydejusterbare støttebenet gir ekstra stabilitet.

Aton Base-fix er fastgjort til bilen med ISOFIX-connect og støtteben som gir stor sikkerhet og stabilitet. Alternativt kan basen selemonteres til bilsetet ved anvendelse i kjøretøyer som ikke har ISOFIX.

Begge baser er utstyrt med en indikator som bekrefter korrekt installasjon.

 

Tilleggsinformasjon

Bestillingsvare Nei
Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Bilstol, Aton 4 inkl. base, Cybex, Happy Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.