home Meny close
menu Meny

Bilstol, Aton 3S, Cybex, Charcoal inkl. Aton 2-fix base

Varekode: 514104004-1

Cybex Aton S3 er ny generasjon bilbabystol og er en oppdatering av forgjengeren Aton 2.

Aton 2-fix basen gir sikker og enkel installasjon for høy komfort. Babybilstolen klikkes direkte på basen, hvilket gjør fastspendingsprosessen av babybilstolen til en lek.

kr

Vanlig pris 3 798,-

Special Price 2 490,-

Tilgjenglighet: 1-4 på lager

  • Fri frakt over 1000,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Cybex Aton S3 er ny generasjon bilbabystol og er en oppdatering av forgjengeren Aton 2.Med Aton S3 har man nok en gang satt fokus på sikkerhet, og derfor utstyrt stolen med en hodestøtte som er justerbar i hele 8 innstillinger. Den har også en belteguide og et forbedret sidekollisjonssystem. Utenfor bilen blir Aton enkelt en del av Cybex Travel System. Stolen er veldig enkel å montere på både Cybex' barnevogner og andre barnevognmodeller via en Maxi-Cosi adapter og Cybex Adapter Kit Aton. Aton kan monteres med bilbelte eller med en av Cybex' to Aton-baser. 

Integrert justering av setehøyden
Transporten av barn stiller store krav til både foreldre og et høyt utviklet teknisk produkt som en bilbabystol. Sammen med leger og barnesykepleiere har man derfor utviklet og testet en ny funksjon som tillater en liggestilling der faren for å at hodet kastes fremover er redusert. Sitteputen kan også brukes for å heve høyden på bekkenet. 

Lineært sidekollisjonssystem
Cybex Aton S3 har et slags oppbevaringssystem. I tilfelle kollisjon tar sidevernet imot og leder bort støtet. Det fleksible materialet absorberer energien og leder den bort fra babyen. Takket være denne tekniske innovasjonen har man fått sikkerheten ved en kollisjon til å stige med 40 %. 

Justerbar hodestøtte
Den nye hodestøtten med integrert belteguide er enda en del i det høyteknologiske sidekollisjonssystemet. Beltehøyden tilpasser seg automatisk etter hodestøttens høyde. Dette underletter for foreldre og barn. 

Integrert XXL Cabrio solskjerm
Den nye, store XXL Cabrio Solskjerm gir god beskyttelse mot sol og sterk vind. Beskytter for hele UV50+ og er justerbar i 4 posisjoner og kan enkelt slås sammen når den ikke brukes. 

Egenskaper:
- Høydejusterbar hodestøtte med 8 innslillinger og belteguide. 
- Setet vokser med barnet takket være avtagbar pute. 
- Integerert solskjerm XXl, UV50+ beskyttelse.
- Setepute for nyfødte inngår. 
- Lineært sidekollisjonssystem (L.S.P. System).
- Energiabsorberende skall. 
- Ekstra bredt Y-belte for ekstra komfort og sikkerhet. .
- Trekk/overtrekk med gode pusteegenskaper. Kan vaskes på 30 grader. 

Mål: L63,9 x B44–51,5 x H55,8 cm.
Vekt: 4,8 kg.

 

Aton 2-fix base

Sikker og enkel installasjon for høy komfort. Babybilstolen klikkes direkte på basen, hvilket gjør fastspendingsprosessen av babybilstolen til en lek.

Sikker og enkel installasjon for høy komfort. Babybilstolen klikkes direkte på basen, hvilket gjør fastspendingsprosessen av babybilstolen til en lek.

Den selemonterte Aton Base er fastgjort til bilen ved hjelp av en hurtig selespende-anordning. Det høydejusterbare støttebenet gir ekstra stabilitet.

Aton Base-fix er fastgjort til bilen med ISOFIX-connect og støtteben som gir stor sikkerhet og stabilitet. Alternativt kan basen selemonteres til bilsetet ved anvendelse i kjøretøyer som ikke har ISOFIX.

Begge baser er utstyrt med en indikator som bekrefter korrekt installasjon.

Tilleggsinformasjon

Bestillingsvare Nei
Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Bilstol, Aton 3S, Cybex, Charcoal inkl. Aton 2-fix base

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.