home Meny close
menu Meny

Ammemadrass, Dry

Varekode: 6120
Ligg komfortabelt med DRY amme og samsovingsmadrass når du ammer. Brett opp kanten når du er ferdig, så hindrer du at barnet sklir inntil deg. Flytt babyen over i sin egen seng uten at den våkner opp på grunn av trekk i rommet, en kald seng og nye lukter.
  • Fri frakt over 1000,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Med DRY amme og samsovingsmadrass kan det nyfødte barnet ligge i samme trygge og kjente miljø hele natten. Søvnen blir ikke forstyrret hvis babyen flyttes tilbake til egen seng etter amming og madrassen gir god beskyttelse når barnet ligger mellom foreldrene. Ved amming brettes karmen ned og du får barnet tett inntil deg. Når du er ferdig brettes karmene opp og spedbarnet ligger trygt og godt. DRY amme og samsovingsmadrass hindrer søl i sengen ved amming, gulping eller ved lekke bleier. - Hindrer at barnet sklir inntil foreldrene ved samsoving, unngår dermed tett kontakt med hud. Noe barnet ofte blir vant til og dermed blir avhengig av kroppskontakt for å sove.- Unngår overopphetning. Kan fort bli varmt til barnet ved å ligge under dyna til mor og far. Spedbarn regulerer dårlig sin egen temperatur i starten. Bruk gjerne vogndyna eller et helseteppe, avhengig av temperaturen i soverommet.

- Hindrer at man snur seg og legger seg over barnet.
- Et «opparbeidet sengemiljø» (midd og bakterier) i foreldresengen kan gjerne være nok til at barn som er disponert for astma eller allergier får utslag. Den tette bunnen gjør at barnet har sitt eget sengemiljø.
- Bruk gjerne en gasklut under hode for å samle opp det verste av melk og gulping. Dermed sparer man vask og tar vare på lukten av mamma og melk.
- Enkel forpakning gjør den fin å ha med på reise, babyen sover trygt i kjente omgivelser hele tiden.
- Kan selvfølgelig brukes like mye ved flaskemating som ved amming. Fordelen er at barnet kan ligge i midten og far også kan delta og bli trygg på og kjent med den nyfødte.

For premature og nyfødte kan det være godt å ha en liten seng i sengen den første tiden. Passer i «baljen» på fødestuen. Mange velger å ha den med seg dit. Dermed lettes overgangen til heimen med at man har med seg lukten og tryggheten som babyen er vant til.En fin sengeforminsker når barnet er nyfødt. DRY amme og samsovingsmadrass gir en lun innramming.

Ønsker man at barnet skal tilpasses en litt større verden, er det bare å brette ned siden og man har en liten overmadrass. Man tar fortsatt vare på lukten av amming og det kjente miljøet, men verden er blitt litt større.

Mål: Nedfoldet 61 x 91 cm, oppbrettet 39 x 67 x 14 cm.

Tilleggsinformasjon

Bestillingsvare Nei
Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Ammemadrass, Dry

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.